JACOBIEN VAN DE GARDE

Al vanaf jonge leeftijd heb ik interesse in gedrag van mensen en was ik nieuwsgierig naar hun gevoelswereld. De keuze om psychologie te gaan studeren lag voor mij dan ook voor de hand. Na mijn studie ben ik gaan werken bij GGZ Westelijk Noord Brabant en heb daar de mogelijkheid gehad om door te studeren voor

GZ Psycholoog en Psychotherapeut.

 

Na ruim 13 jaar met veel plezier op diverse afdelingen bij meerdere GGZ instellingen te hebben gewerkt, heb ik in 2017 de stap gezet naar de vrijgevestigde sector.

 

Als therapeut streef ik naar kwalitatief hoogwaardige zorg en een hoge clienttevredenheid.

 

“De eerste kennismaking met Jacobien gaf me meteen vertrouwen. Ze stelt je op je gemak met haar prettige luisterhouding en bespreekt je situatie zonder aannames of vooroordelen. Ze is echt een mensenmens en je merkt dat ze haar werk doet vanuit oprechte interesse en dat ze een brede ervaring heeft. Jacobien geeft praktische handvatten die inzicht geven in je gedrag en je gevoel. Dit hielp me enorm om lastige situaties in de praktijk anders aan te durven pakken. Jacobien heeft een persoonlijke benadering. Je merkt dat ze midden in het leven staat. Ze begrijpt je struggles, b.v. in een gezin met jonge kinderen.”

 

“Bij Jacobien kwam mijn hele verhaal er zo uit. Ik weet niet waarom dit nu naar boven kwam. Ik had er jaren niet over gepraat, ze stelde de juiste vragen en zij maakte het zo makkelijk om alles te vertellen. Er kwamen ook voor het eerst emoties bij, ik had er nog nooit om gehuild. Wat een opluchting was dat!”